Güvenli Okulum

Okulumuzda öğrencilerimizin daha temiz ve güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri adına İkiköprü Belediyemizle yapmış olduğumuz iş birliği çerçevesinde bahçe zeminimize parke taşı döşenmiştir.İkiköprü Belediyemize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Ayrıca bahçe duvarımızın eksik olan kısmı okulumuz öğretmenleri ve idarecileri tarafından tamamlanmış böylece bahçemiz  öğrencilerimiz için daha güvenli hale getirilmiştir.

02.01.2024 41

Okulumuzda öğrencilerimizin daha temiz ve güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri adına İkiköprü Belediyemizle yapmış olduğumuz iş birliği çerçevesinde bahçe zeminimize parke taşı döşenmiştir. İkiköprü Belediyemize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Ayrıca bahçe duvarımızın eksik olan kısmı okulumuz öğretmenleri ve idarecileri tarafından tamamlanmış böylece bahçemiz  öğrencilerimiz için daha güvenli hale getirilmiştir.